CS Zlatna și-a îngropat, marți, pe propriul teren, și ultimele speranțe pentru  a rămâne în cursa pentru evitarea retrogradării. Echipa antrenată de Dorel Mureșan s-a prezentat lamentabil, iar, la finalul jocului, tehnicianul a avut nevoie de un sfert de oră pentru a ieși din vestiar.

Întrebat de jurnaliștii prezenți dacă mai rămâne la echipă, acesta a răspuns:

„Să vedem ce se întâmplă, oricum sunt niște lucruri care trebuie rezolvate. Nu e vorba de indisciplină, suntem puțini, avem 16 jucători. Nu credeam că vom ajunge aici. Contează mult punctele acumulate în tur. Într-un fel, poate ne e pecetluită soarta”, a declarat cu amărăciune Dorel Mureșan.

Antrenorul „aurarilor” nu a arătat cu degetul spre jucători, chiar dacă prestația acestora a fost mult sub așteptările celor prezenți.

”Retrogradarea și promovarea implică multe lucruri. Nu regret că am acceptat echipa, eu am avut mare încredere în ei. E greu să lucrezi cu 16 jucători care nu au relații de joc, au relații. Știam acest lucru în iarnă, de asta am mers și mai departe, asta e. Eu am crezut și cred, dar din păcate nu-i așa ușor. Obiectivul e să joace până la sfârșit ”, a mai spus Mureșan.

Antrenorul echipei din Zlatna va purta o discuție cu oficialii echipei privind situația lui, dar și a grupării de pe ”malul Ampoiului”.  CS Zlatna nu mai are șanse de a evita retrogradarea decât matematice.

 

Comentarii

  1. Dany spune:

    Da dar de prestatia albitrilor nu zice nimeni?

 
 

Publicitate

Publicitate