CS Zlatna a pierdut, marți, cu 0-2, în meciul cu Olimpia Satu Mare, la capătul celui mai frumos joc din actualul sezon oferit pe Stadionul ”Minaur”. Presărată cu ocazii mari, goluri și eliminări, partida de la Zlatna a avut de toate.

Înfrângerea cu Olimpia Satu Mare trimite echipa din Zlatna direct în Liga a IV-a, unde încurcă socotelile formaţiilor care se luptă pentru evitarea retrogradării. În acest moment, retrogradează în Liga a V-a patru formații, grație scorului obţinut de echipa din Zlatna. Totuși, există și o situaţie în care ar retrograda doar două echipe din Liga a IV-a: CS Zlatna ar putea primi loc în Liga a III-a și sezonul viitor, iar Europa sau CSO Cugir, să câștige barajul de promovare în  eșalonul terț.

La echipa din Zlatna este așteptat și fostul președinte Marius Hațegan. Acesta a demisionat din cauza lipsei de organizare de la Stadionul ”Minaur”.

”Îl așteptăm pe domnul Hațegan înapoi alături de echipă,  avem nevoie de experiența dânsului”, a declarat Titi Iancu, delegatul echipei CS Zlatna.

 

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate