CS Zlatna dă semne clare de revenire. După „dușul rece” pe care l-au primit din partea echipei Sparta Mediaș, elevii lui Dorel Mureșan s-au impus cu 3-2, în fața echipei  FCM Turda, grupare care a învins-o pe Unirea Alba Iulia. Pentru CS Zlatna au marcat  Suciu, Câmpean și Lăcătuș.

Trupa pregătită de Dorel Mureșan începe să-și intre în formă. După victoria de la Turda, pentru CS Zlatna poate începe în liniște returul. După ce au fost conduși cu 1-0 încă din minutul 4, CS Zlatna a reușit să întoarcă rezultatul prin Suciu. Acesta a marcat în minutul 9, grație unei pase excelente primite peste apărarea turdenilor. Acesta a înscris cu un șut puternic de la 16 metri. Alin Câmpean a dus CS Zlatna în avantaj, în urma unui contraatac-școală, fostul dinamovist finalizând pentru 1-2, scor ce a vea să fie înregistrat pe tabelă la pauză. Al treilea gol al ”aurarilor” a fost marcat după pauză, de Lăcătuș, tot în urma unui contraatac.

”Nu a fost nici o cădere, așa sunt jocurile de pregătire. Poate și atitudinea lor a fost alta astăzi. În mare, echipa este în grafic. Eu mă așteptam la asta, ei nu se cunosc, deocamdată echipa este sigur pe drumul cel bun”, declarat Dorel Mureșan, antrenor principal CS Zlatna.

CS Zlatna a intrat în teren cu: Târziu – I.Marian, H.Marian, Kiraly, Toma – Kopandy, Lăcătuș, Morar, Drăgan – Suciu, Câmpean. Au mai intrat: Cocârcă, Dîrjan, Pop, Man, Sucală, Tămășan, Gavrilă, Mânecan.

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate