Primăria Municipiului Blaj și Consiliul Județean Alba organizează duminică, 8 septembrie, începand cu ora 18.30, în Parcul Avram Iancu un eveniment de prezentare a lotului cu care Volei Alba-Blaj va defila în noua ediție de campionat la volei feminin.

Formația Blackstar va fi cea care va încălzi atmosfera pentru prima întâlnire oficială a voleibalistelor cu publicul blăjean iar punctul culminant îl va reprezenta cu siguranță melodia “O rază de soare”, imnul echipei Volei Alba-Blaj.

Lotul echipei și componența băncii tehnice va fi anunțată de Nicu Goga speaker-ul oficial al formației blăjene în cadrul unui spectacol de sunet și lumini.

La finalul spectacolului, Branko Gajic și compania vor acorda autografe și vor face fotografii cu iubitorii sportului care vor lua parte la eveniment.

Primul meci al voleibalistelor din Blaj va avea loc pe 25 septembrie, în Cupa României, pe teren propriu împotriva nou-promovatei CSM Targoviște. Campionatul Diviziei A1 va începe pe 5 octombrie , CS Volei Alba Blaj întâlnind acasă pe o altă nou-promovată, Penicilina Iași.

Centri: Valentina Rusu, Roxana Ivanof, Camila Lanner, Alexandra Biriș

Ridicători: Luminița Trombițaș, Denisa Viloiu, Sorina Mocan

Secunzi:Adriana Dudnic, Adina Salaoru, Miroslava Kijakova, Ramona Rus

Fals/Universal: Milagros Collar, Adina Stanciu

Libero: Katja Medved

Antrenor 1:Branko Gajic

Antrenor 2: Segrt Ugliena

Preparator fizic: Ferenc Karolj

 
 
 

Publicitate

Publicitate