1385714_588742397856823_1473114468_nCS Volei Alba Blaj se pregătește pentru primul meci din returul de campionat al Diviziei A la volei feminin. Lotul se va deplasa la Iași, unde va întâlni, în data de 17 decembrie, de la ora 17.00, echipa de pe locul 10 al clasamentului, Penicilina Iași. După această partidă, o parte din sportive se vor pregăti până la următorul meci, la Blaj, iar cinci dintre ele vor pleca la loturile naționale.

Deși era programată în data de 14 decembrie, prima partidă din acest retur o va juca CSV Alba Blaj în data de 17 decembrie. „Vrem să câștigăm cele trei puncte cu Penicilina Iași și să ne păstrăm poziția pe podiumul clasamentului”, a declarat președintele clubului, Sergiu Ștefănescu.

Echipa lui Branko se situează în acest moment pe locul doi în clasament, cu 29 de puncte.

Următorul meci va avea loc în 18 ianuarie, când blăjencele vor întâlni pe teren propriu echipa Știința Bacău.

Cinci jucătoare se pregătesc pentru Loturile Naționale

CS Volei Alba Blaj va susţine acasă pregătirea de iarnă. Cinci jucătoare au fost convocate la locurile naționale.

În perioada 16-27 decembrie, Sorina Mocan și Ramona Rus au fost convocate la lotul național de junioare. Roxana Ivanof și Adina Salaoru vor pleca și ele: în perioada 23 decembrie-6 ianuarie, se vor pregăti în Turcia pentru Campionatul Mondial din 2014.

Tot pentru pregătire, va pleca și Milagros Collar, în Spania, în 20 decembrie.

În ceea ce privește posibilele transferuri, Ștefănescu ne-a declarat că este încă devreme să se gândească la noi jucătoare.

Sursa foto: facebook/Volei Alba Blaj

 
 
 

Publicitate

Publicitate