Astăzi, de la ora 18:00, sala Timotei Cipariu a fost încă o dată neîncăpătoare pentru cei aproximativ 700 de spectatori veniți să urmărească meciul dintre CSV Alba Blaj și CSM Lugoj. Fetele antrenate de Branko Gajic s-au impus fără nici o emoție, cu scorul de 3-0.  Scorul pe seturi a fost: 25-11, 25-21, 25-12.

CS Volei Alba Blaj bifează încă o victorie în campionat, și lasă în spate eșecul suferit etapa trecută cu Dinamo Romprest București. Sigure pe ele, și determinate, fetele antrenate de Branko Gajic au intrat foarte bine în meci, și au reușit să câștige primul set cu 25-11. Dacă primul set a fost ceva mai lejer pentru blăjence, cel de-al doilea set a decurs tot în favoarea lor, însă oaspetele reușeau să puncteze de 21 de ori de această dată, scorul fiind 25-21. CSV Alba Blaj avea nevoie de o victorie rapidă, așa că setul cu numărul 3 avea să fie și ultimul al meciului, după ce fetele antrenate de Paul Bogdan nu au reușit să puncteze mai mult de 12 ori, în timp ce fetele ce reprezintă județul Alba în campionatul de volei femeinin au reușit să încheie setul.

„A fost un meci frumos, un meci în care echipa a respectat valoarea pe care o are și a făcut exact ceea ce trebuia să facă. Nu trebuia să stăm foarte mult în teren astăzi, pentru că miercuri avem intermediară, lucru ce s-a și întâmplat. Fetele au reușit să câștige repede jocul, și au dovedit încă o dată valoarea de care dau dovadă. Publicul a fost incredibil încă o dată, și ne-au susținut pe durata partidei. ” – a declarat Sergiu Ștefănescu, președinte CSV Alba Blaj

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate