Astăzi, CS Volei Alba Blaj a primit pe teren propriu vizita echipei CSM București. Fetele antrenate de Branko Gajic au trecut lejer de echipa din capitală, pe care au învins-o cu 3-0 (25-13, 25-17, 25-16).

Singura echipă de volei feminin a județului Alba, nu a avut nici cea mai mică emoție în meciul din cea de-a opta etapă a diviziei A1. Ca de fiecare dată, echipa a fost încurajată de peste 700 de suporteri, care au urmărit fericiți victoria blăjencelor.

Meciul a început bine pentru formația gazdă, care au controlat de la început până la final primul set al partidei. În setul secund, echipa oaspete a început să pună tot mai multă presiune, astfel că setul a decurs echilibrat, ambele echipe mergând punct cu punct până la scorul de 14-14. CSV Alba Blaj și-a revenit foarte repede, și a reușit să mai puncteze de 11 ori, timp în care oaspetele mai reușeau doar trei puncte. Setul cu numărul trei avea să încheie partida, după un nou set controlat de blăjence, scor 25-16. După această partidă, CS Volei Alba Blaj ocupă cea de-a treia poziție în campionat.

Etapa următoare pentru CS Volei Alba Blaj este programată sâmbătă 23 noiembrie, când va face deplasarea la Unic Piatra Neamț, în speranța de a obține o nouă victorie.

 
 
 

Publicitate

Publicitate