Formația de baschet feminin CS Universitatea Alba Iulia este aproape de a-și definitiva lotul cu care va evolua în sezonul 2012-2013. Echipa a parafat ultimele înțelegeri cu jucătoare străine și din țară, iar acum pentru echipa lui Tomas Bilek urmează reunirea lotului, în data de 15 august.

Antrenorul Tomas Bilek alături de directorul sportiv Petru Eleș au construit o echipă cu care CS Universitatea să se poată lupta în sezonul viitor la cupele europene.

Iată lotul probabil pe care Tomas Bilek se va baza sezonul viitor:

Becca Tobin, Amanda Thompson (BC Habikka, locul 4 Israel), Tereza Brantlova,  Katya Abramzon, Alexandra Uiuiu, Eniko Tarța,  Laura Drăgoescu, Jovana Vukoje, Ildiko Nagy, dar și o sportivă din Lituania al cărui nume nu îl știm momentan.  Lotul va fi completat de două jucătoare de la lotul de juniori.

Amanda Thompson, ultima achiziție; Katya Abrmazon, surpriza plăcută

CS Universitatea a mai transferat câteva jucătoare în această perioadă este vorba de Amanda Thompson jucătoare din SUA, iar Katya Abramzon și-a prelungit contractul cu gruparea din Cetatea Marii Uniri la insistențele lui Tomas Bilek.

Amanda Thompson are 24 de ani și 1,85 metri și evoluează pe postul de extremă. Sportiva vine din Israel de la BC Habikka, formație ce a încheiat sezonul pe locul 4.

La fel ca și în vara trecută, la CS Universitatea transferurile s-au făcut în mare secret, iar lotul oferit de Sport.Alba24.ro ar mai putea fi completat cu două jucătoare.

Bianca Voica vrea să plece, la Elena Dincă s-a renunțat

Deși era anunțată ca a 11-a jucătoare, Bianca Voica și-a manifestat dorința de a părăsi formația din Alba Iulia, în vreme ce Elena Dincă nu va mai rămâne la Alba Iulia, deoarece contractul acesteia nu a fost prelungit.

 
 
 

Publicitate

Publicitate