CS Universitatea a susținut luni seară primul antrenament oficial, cu public, din noul sezon. Peste 25 de suporteri au participat la primul antrenament din noul sezon.

Spectatorii au putut superviza schemele tactice ale lui Bilek, dar și mai multe aruncări ale sportivilor. Tereza Brantlova, Katya Abramzon,  Becca Tobin, Zenta Melnika, Amanda Thompson, Jovana Vukoje,  Andreea Beldian, Eniko Laza, Alexandra Uiuiu, Ildiko Nagy, Laura Papp și Bianca Voica au oferit o demonstrație de baschet, iar cei prezenți au fost încântați de cele văzute.

„Am ales să deschidem acest prim antrenament de baschet (după 2 săptămâni și jumătate de pregătire fizică) publicului și presei, pentru a crea o relație cât mai strânsă între echipă și comunitate. Suntem conștienți de ceea ce reprezintă formația Universității 1 Decembrie 1918 Alba Iulia în oraș și, în ultima vreme și în țară și trebuie să ne comportăm ca atare.Vor mai urma și alte acțiuni în sprijinul comunității”, a declarat  Petru Eleș, director sportiv CS Universitatea Alba Iulia. Acesta a fost prezent la antrenamentul echipei, în ciuda faptului că a venit sprijinit în cârjă, după ce, sâmbătă, s-a lovit la gleznă.

Joi, CS Universitatea va pleca în Bosnia, unde va participa la un turneu de pregătire alături de câteva echipe puternice.

 

 

Comentarii

 1. Dorin Cosma spune:

  Iluminatul salii este infect , vestiarele arata deplorabil , ploua in sala , nu s-a facut nimic referitor la marirea capacitatii tribunei ; Preocuparile conducerii Universitatii privind administrarea salii care le apartine ,nu se ridica deloc la nivelul lotului de jucatoare si stafului tehnic ;pacat ca singurul sport de inalta tinuta si spectaculozitate din Alba Iulia nu este sprijinit corespunzator la nivel de infrastructura . Cu cca 3 mil euro s-ar putea construi o sala polivalenta de cca 2000 locuri ;ce parere au primaria , Consiliul Judetean si sponsorii ?… caci pentru Universitatea Alba Iulia pare o palarie prea mare .

 2. moni spune:

  Pacat ca unii (aici ma refer mai ales la George Lancranjan,Valentin… si Nicusor Marcu) au muncit atit de mult ca baschetul sa fie un sport cunoscut si apreciat in Alba Iulia.Are si Bilek meritul lui dar el a venit cind se punea cireasa pe tort, cind au aparut si sponsorii,salarii.Speram si eu ca si domnul Comsa sa gasim o sala cu mai multe locuri si sa se aprecieze efortul tuturor celor care s-au implicat in acest sport.Am inteles ca pleaca kinetoterapeutul pentru ca nu i s-a oferit un contract.Speram ca cei care iau decizii sa o faca cu responsabilitate apoi sa ceara performanta si sa nu-si bata joc de truda antrenorilor,jucatoarelor si a intregului staff! Bafta tuturor! Succes in noul an competitional! Multumiri sponsorilor si celor de la Universitate fara de care n-ar fi posibil sa ne bucuram la meciurile de baschet sustinute de echipa albaiuliana.Hai CSU!

 3. moni spune:

  Cum pot sa descarc si eu pozele de mai sus?

  1. Le poti lua in sistemul drag and drop… dai click pe poza dorita, se face mare si o tragi pe dekstop si se salveaza singura

   1. moni spune:

    Va multumesc pentru raspuns! Numai bine si cit mai multe stiri din baschet.Bafta CSU ALBA IULIA !Si…nu uitati, cind dati stirile, ca sint doi antrenori care depun eforturi pentru echipa.Cinste lor si tuturor celor implicati!

 
 

Publicitate

Publicitate