CS Universitatea a trecut peste săptămâna de foc și este pregătită  să obțină primul succes după trei etape. Echipa lui Tomas Bilek va avea parte de un adversar mai modest de această dată: Olimpia Brașov.

După trei eșecuri consecutive, CSU Alba Iulia trebuie să spargă gheața și să obțină un nou succes, iar Petru Eleș, directorul sportiv al echipei este încrezător în acest lucru.

„Trebuie să ne redresăm și să câștigăm meciul  și atunci totul va fi ok. Tot ce depinde de noi vom face să redresăm echipa”, a punctat scurt Petru Eleș, director sportiv CS Universitatea Alba Iulia.

Partida va avea loc sâmbătă, în sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, de la ora 18.00. În acest moment, CS Universitatea se află pe locul 6, în vreme ce Olimpia Brașov este pe locul 5.

 

Comentarii

 1. Dorin spune:

  Cred ca ar trebui cautate cauzele pentru care , dupa meciul de la Targoviste ( unde am jucat exemplar 3/4 din meci , dar in ultimele 10 min am marcat doar 4 puncte ) , am fost umiliti de catre Satu Mare si am suferit dezastrul de la Arad ( n-am mai pierdut de vreo 2 ani la asa o diferenta ) . Exista 2 posibilitati : 1- jucatoarele au anumite nemultumiri la adresa conducerii clubului legate de promisiuni neonorate ; 2- jucatoarele isi petrec timpul liber intrun stil mai putin corespunzator pentru un sportiv de performanta , lipsindu-le si o pregatire fizica buna .Daca in meciul cu Satu Mare se poate motiva ca fetele au fost obosite , pentru esecul rusinos de la Arad nu mai exista scuze in privinta oboselii ( nimeni n-ar fi spus nimic daca ar fi pierdut la mare lupta ) . Se poate ca Abramzon , Uiuiu si Melnika sa nu dea niciun cos , iar Thompson-9 si Brantlova-5 , cu mult sub valoarea lor ( inclusiv Tobin ) ? De asemeni Nagy si Papp nu au aratat nimic de la inceputul campionatului . Probabil ca in iarna se vor impune vreo 3-4 schimbari , dar asta e treaba stafului tehnic si a conducerii Universitatii , si imi place sa cred ca se vor gasi solutiile cele mai bune . Succes !

  1. Mireca Popescu spune:

   varianta B stimabile :)

  2. Există 3. opţiune: Universitatea din iarna să desemneze lui echipa expert, anonyma, Dorin:-D. Dorin stie totul a fost peste tot şi văzut totul:-D

 2. Mireca Popescu spune:

  Mon cher, tare as vrea sa te cred, dar imi este teama ca lucrurile nu sunt chiar asa roz. Incepi sa realizezi si tu (sper) ca avem nevoie de experienta pe banca tehnica. Lucrurile o sa intre in normal, intr-un viitor, dar pana atunci trebuie multa multa munca si concentrare maxima. Trebuie sa readuceti entuziasmul in joc, atitudinea pozitiva si cel mai important principiul rotatiei in primul 5, pentru ca din experienta va spun ca Brantlova nu are calitate de lider, plus ca nu rezistenta fizica este mult mai mica. Sunt multe chestiuni care se vad de afara si sunt surprins ca dvs nu le vedeti, dar e posibil ca opiniile sa fie diferite si ale dvs subiective.

 
 

Publicitate

Publicitate