Fetele pregătite de Tomas Bilek nu s-au regăsit nici la Arad. Echipa din Alba Iulia a pierdut cu 74-48 (pe sferturi, 22-14,  15-13,18-7 și 19-14) și are trei înfrângeri consecutive, iar modul în care echipa din Alba Iulia a cedat jocul de la Arad a dus cu gândul la echipa de acum două sezoane, când nu existau straniere în lot și nici investiții majore.

Fetele nu au rezistat nici măcar un sfert, iar ICIM Arad a făcut legea pe teren, aplicând cea mai drastică înfrângere echipei din Alba Iulia de când este Tomas Bilek antrenor.

Pe final, ICIM Arad și-a permis să folosească junioarele în jocul cu echipa lui Bilek, formație care își anunța candidatura la locurile 1-4 înaintea acestui sezon.

Pentru CS Universitatea au marcat:  Eni Laza 12, Amanda Thompson9, Becca Tobin 9, Jovana Vukoje 9, Tereza Brantlova 5, Ildiko Nagy 2, Laura Papp 2.

Prestația fetelor de la meciul cu CSM Satu Mare i-a deranjat pe cei din „Gruppo Arnsberg”. Aceștia au acuzat viața extrasportivă a fetelor de la CSU Alba Iulia. În runda următoare, CSU Alba Iulia va juca pe propriul teren cu Olimpia Brașov.

 

Comentarii

 1. maximus spune:

  Rusine matracucilor. Binr ca hahalerele pdl-iste nu mai dau bani la fotbal
  .

 2. fancsu spune:

  Maximus de prostie ce au realizat in fotbal ca sa ne mai manince banii? Echipa asta de baschet a facut sa se auda de Alba, in privinta sportului, in intreaga tara.Acum doar nu aveti pretentia dupa un an sa si ajunga pe primul loc,nu ca nu ne-am dori,dar ne mindrim ca avem si noi uin sport frumos in Alba la care putem participa impreuna cu copii nostri.Cui nu-i place sa mearga pe stadion la fotbal!
  Hai CSU, noi sintem alaturi de voi! O sa treceti si peste aceste infringeri. Nu va dati batuti! Inca nu e totul pirdut! Razboiul e lung si pina la primavara speram sa rasara soarele si pe strada noastra!

 3. NICU spune:

  Se vede treaba ca s-a schimbat rectorul cu toata stima pt domnul Breaz dar vina e si a conducerii pt aceste rezultate.Nu poti sa duci niste sportive de 196 in deplasari de sute de km cu microbuzul,sa nu ai un fizioterapeut dupa cele mai importante si grele meciuri,sa poti face o recuperare adecvata .o alimentatie la nivel de performanta etc.O mare parte din vina o are si conducerea tehnica degeaba unii il lauda pe domnul Bilek dar cum am mai spus la meciurile importante a cam dezamagit.domnul Fleseriu l-a cam altoit de cate ori l-a prins.

 4. fancsu spune:

  Nicu are dreptate. Nu poti obtine victorii plimbindu-te cu microbuzul dintr-un capat in altul al tarii. Bascetbalistele fiind inalte inchipuiti-va cum stau atite ore cu picioarele adunate…apoi fara fizioterapeut…Nu vreau sa le gasesc scuze dar aceasta este realitatea. Eu le iubesc si astept sa-si arate valoarea. Hai CSU !

 
 

Publicitate

Publicitate