CS Universitatea Alba Iulia s-a calificat în play-off-ul Diviziei A la baschet feminin și va întâlni joi pe propriul teren, CSM Satu Mare, echipă pentru care evoluează și MVP-ul de la meciul All Star, Claudia Pop.

Fără Katya Abramzon, echipa antrenată de Tomas Bilek nu va avea o misiune ușoară în fața echipei din Satu Mare , mai ales că vizitatorii din Satu Mare au tot lotul la dispoziție. Chiar și așa echipierele Universității nu vor să se predea în partida de joi.

”Pentru noi este un meci important și suntem pregătite pentru meciul cu Satu Mare, ca și cum ar fi pentru noi o finală. De acum înainte nu ne mai putem juca. În primul rând atuul nostru este că suntem o echipă, iar pentru că suntem o echipă o să suplinim lipsa Katyei și o să jucăm pentru ea ”, a declarat Ancuța Stoenescu.

Fostul conducător al echipei din Satu mare, Petru Eleș susține că șansele sunt ușor în avantajul echipei CSM Satu Mare.

”Eu am declarat înainte de accidentarea Katyei că șansele sunt 50% cu un ușor avantaj pentru noi pentru că avem avantajul terenului propriu. Acum cred că Satu Mare are un ușor avantaj, dar asta nu înseamnă că nu vreau să câștigăm mâine. Sperăm să o înlocuim lipsa ei”, a declarat Petru Eleș, director sportiv, CS Universtiatea Alba Iulia.

În partida de joi, Eleș se teme de trei sportive de la CSM Satu Mare, este vorba de Claudia Pop, Shanika Freeman și Amra Mehmedic.

”Sunt trei jucătoare care poate decide un meci, Pop, Mehmedic și Freman . Nu este un moment al adevărului, echipa din Alba Iulia a terminat un sezon foarte bun, iar acest parcurs bun a trebuit să continue, dar a intervenit acea accidentare stupidă care ne poate influența”, a mai spus Petru Eleș.

Meciul dintre CS Universitatea și CSM Satu Mare va avea loc joi la Alba Iulia, în sala de sport a Unviersității ”1 Decembrie 1918”, cu începere de la ora 17:00. Jocul din play-off va fi arbitrat de Marius Ciulin și Alin Faur, în vreme ce comisarul aceste partide va fi domnul Eugen Poenaru.

Meciurile din play-off se joacă după sistemul două victorii din trei meciuri.

 
 
 

Publicitate

Publicitate