După două eşecuri cu CSM Satu Mare şi ICIM Arad, echipa pregătită de Miroslav Popov va avea parte de un joc mai uşor, contra formaţiei de pe ultimul loc în Liga Naţională de Baschet Feminin.

După o săptămână plină de antrenamente dure, fetele din tabăra CSU vor disputa unul dintre cele mai uşoare meciuri din campionat.

„Nu ştiu multe lucruri despre adversar, vom folosi acest meci pentru a utiliza toate jucătoarele, vom încerca să ne pregătim atât partea ofensivă, cât şi cea defensivă. A fost o săptămână plină cu antrenamente puternice, încercăm să mai acumulăm fizic pentru a fi pregătiţi la meciurile următoare”, a declarat Miroslav Popov, antrenor principal CSU Alba Iulia.

La antrenamentul de marţi, Becca Tobin a dat mari emoţii antrenorului Popov. Aceasta a acuzat dureri la genunchi, după un duel cu Tereza Brantlova, care a căzut pe Tobbin. Şefii clubului s-au panicat ca accidentarea să nu fie gravă, dar s-a dovedit a fi o lovitură „oarbă”.

”Nu avem probleme de lot, Becca a fost uşor accidentată în urmă cu două zile, la un antrenament, dar nu e nimic grav, cred că va juca normal, la capacitate maximă în jocul de sâmbătă”, a mai spus Popov.

Partida de sâmbătă va avea loc la ora 16.00, în sala de sport a UAB. Intrarea va fi liberă.

 

Comentarii

  1. gio spune:

    o sa le bata la 50 de puncte diferenta pe astea de la oradea, cel putin…si o sa ziceti ca se vede mana antrenorului…:)) daca ne strangem toti astia care comentam pe aici, le batem pe astea de la oradea, fara nicio pregatire. succes CSU.

 
 

Publicitate

Publicitate