Echipa de baschet feminin, CS  Universitatea Alba Iulia va juca miercuri, în deplasare, la București contra formației Rapid. După înfrângerea cu ICIM Arad, baschetbalistele  de la CSU nu au alternativă cu Rapidul decât victoria.

Conștient de nivelul scăzut al adversarului, antrenorul Tomas Bilek susține că această victorie va readuce echipa la normal.

”Va fi un meci mai ușor decât cel cu  Arad, cred că ne va ajuta să revenim moral. Înfrângerea nu pot spune că ne-a afectat, în baschet și în general în sport, mai pierzi. Asta este, trebuie să mergem mai departe”, a declarat Tomas Bilek, antrenorul echipei de baschet CS Universitatea Alba Iulia.

Nici jucătoarele nu par foarte afectate de înfrângerea cu ICIM Arad, mai ales că eșecul a fost provocat de una dintre cele mai puternice echipe din campionatul românesc.

”Ne așteaptă un meci la fel ca orice alt meci, pentru noi e un pic mai dificil acum, după meciul pe care l-am pierdut cu Aradul, dar noi mergem cu gândul la victorie. Toate fetele suntem concentrate la asta. Eșecul cu Aradul nu este o piedică pentru noi”, a declarat Ancuţa Stoenescu, baschetbalistă, CS Universitatea.

Partida dintre CS Rapid Bucureşti şi CS Universitatea va avea loc miercuri, de la ora 12.00, în Sala ”Rapid” din Bucureşti. Arbitrii acestei partide vor fi Costin Bogdănescu și Valentin Negrea, iar comisarul partidei va fi Anton Cutov.

 

Comentarii

  1. saturni giampietro spune:

    Hi CS universitate alba iulia
    Sinteti mandria de sport albaiulian
    Forzaaaaaaa!!!!!!!BRAVE!!!!!!!!!! HURRAAAAAAAAAA!!!!!
    ALBAAAAAAAAA IULIAAAAAAAAAAA!!!!!!!

 
 

Publicitate

Publicitate