Echipa Universității „1 Decembrie” din Alba Iulia a învins, în partida de sâmbătă, Sportul Studențesc, în etapa a doua din cadrul Diviziei A de baschet feminin. Fetele conduse de pe bancă de Tomas Bilek și George Lăncrănjan a trecut peste studentele din București, cu scorul de 83-63 (28-20, 17-10, 19-12, 15-11).

După ce, în prima etapă, CS Universitatea Alba Iulia a învins SCM Craiova, a fost rândul Sportului Studențesc să se recunoască învinsă. Albaiuliencele au condus pe toată durata partidei, fiind net superioare echipei din București.

Pentru CS Universitatea Alba Iulia au marcat: Amanda Thompson (21 puncte), Tereza Brantlova (19 puncte), Rebecca Tobin (11 puncte), Zenta Melnika (6 puncte), Ekaterina Abramzon (5 puncte), Laura Papp (4 puncte), Ildiko Nagy, Jovana Vukoje (2 puncte).

CS Universitatea Alba Iulia va avea un program infernal în următoarele etape, fiind nevoită să joace pe rând contra celor de la CSM Târgoviște, CSM Satu Mare și ICIM Arad.

 

Comentarii

  1. sssss spune:

    care albaiulience? ca toate din echipa de la csu alba iulia sunt transferate din alte tari.. nici romancele nu suna prea corect.. ! poate elevele lui Bilek suna mai corect..

 
 

Publicitate

Publicitate