CS Universitatea Alba Iulia are parte de ultimul test înaintea confruntărilor din Final Four-ul Cupei României. După victoria cu Universitatea Cluj, echipa lui Popov își măsoară forțele cu CS Nova Vita Târgu Mureș, într-un meci în care vom vedea nivelul la care se află CSU înaintea semifinalelor din Cupa României.

Antrenorul secund George Lăncrănjan nu consideră partida de miercuri, de la Alba Iulia, ca edificatoare din punct de vedere al formei arătate de jucători, dar acesta consideră că este un meci binevenit înainte de semifinalele din Cupa României.

„ Va fi un joc de verificare înaintea examenului din cupă, echipa este motivată pentru cupă. Nu cred că forma din jocul cu Nova Vita va fi cea din Final Four. Obiectivul va fi diferit în cupă, obiectivul diferit, nu cred că forma din jocul cu Nova Vita Târgu Mureș va putea fi comparată cu cea din Cupa României, totul va fi diferit cu Sepsi Sfântu Gheorghe”, a declarat George Lăncrănjan, antrenor secund CS Universitatea Alba Iulia.

Nici jucătoarele un sunt de acord cu ideea că jocul de miercuri va fi cel din Final Four, dar chiar și așa fetele nu vor să producă surprize neplăcute în jocul cu Nova Vita.

„Deja de câteva zile, noi ne pregătim practic pentru cupă, considerând meciurile pe care le-am avut cu Cluj și cel pe care urmează să-l avem cu Târgu Mureș mai puțin importante și concentrându-ne pe cupă. Târgu Mureș nu e un adversar de neglijat, e o echipă incomodă. Sincer, nu cred că forma de la meciul cu Nova Vita va fi cea din Final Four”, a declarat Alexandra Uiuiu, baschetbalistă CS Universitatea Alba Iulia.

Nici conducătorul de joc Eni Laza nu e de acord cu ideea că jocul prestat miercuri cu Nova Vita va semăna cu cel de luni din Final Four. „Eu sper să se vadă altă față a jocului nostru, să se vadă că suntem pregătite de final four și să facem un meci bun mâine, dar nu cred că se poate compara forma de miercuri cu cea de luni”, a declarat Eni Laza.

Miercuri,  CS Universiatea și Nova Vita vor evolua în sala polivalentă a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, de la ora 18.00. Partida va fi arbitrată de Alexandra Dincă și Costin Bogdănescu, iar comisarul partidei va fi Marius Marinescu.

 
 
 

Publicitate

Publicitate