CS Universitatea Alba Iulia are parte de un meci dificil, vineri, de la ora 18.00 în faţa propriilor suporteri. Din fericire, în partida cu Alexandria, Miroslav Popov va putea conta pe serviciile lui Eni Laza, revenită după o accidentare, dar şi pe Becca Tobin, care s-a întors din SUA.

CSBT Alexandria se află pe locul 6, iar jocurile contra grupării din Alexandria au fost mereu atractive.

„Cred că noi suntem o echipă mai bună şi va trebui să dovedim asta şi în teren. Noi vom avea două meciuri în trei zile, pentru ca apoi să putem pregăti meciul anului cu BC Sepsi Sfântu Gheorghe. Trebuie să câştigăm atât vineri, cât şi duminică, cu Rapid”, a declarat Miroslav Popov, antrenor principal CS Universitatea Alba Iulia.

Deşi în aceste zile vestea organizării Final Four-ului a dat aripi întregii suflări a baschetului albaiulian, tehnicianul Miroslav Popov consideră că trebuie tratate cu atenţie jocurile de vineri şi duminică.

Partida de vineri va avea loc în sala de sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, de la ora 18.00, iar intrarea va fi liberă.

După Alexandria şi Rapid, urmează meciul sezonului pentru CS Universitatea

Miroslav Popov are la dispoziţie două jocuri pentru a pregăti echipa de meciul sezonului cu BC Sepsi Sfântu Gheorghe.

„După cele două meciuri urmează meciul anului pentru noi cu BC Sepsi Sfântu Gheorghe. Va fi un meci greu, într-o sală ostilă, în care suporterii îşi încurajează mereu echipa. Sper ca fetele să fie concentrate, să nu se sperie de atmosferă şi să câştigăm acel meci”, a mai spus Popov.

Meciul cu BC Sepsi Sfântu Gheorghe este decisiv pentru a stabili ce echipă va juca două meciuri pe propriul teren în play-off.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate