CS Universitatea este o echipă norocoasă în 2013. Joi, la sediul Federaţiei Române de baschet a avut loc tragerea la sorţi pentru semifinalele Cupei României, iar în urma extragerilor echipa din Alba Iulia va întâlni BC Sepsi Sfântu Gheorghe.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al CSU Alba Iulia, Bogdan Duma, consideră varianta de meci cu Sepsi Sfântu Gheorghe ca fiind cea mai bună pentru echipa lui, având şanse reale să se califice în finala competiţiei.

„Este cea mai bună variantă dintre toate, am sperat de la început să cădem cu Sfântu Gheorghe, deşi nu e o echipă rea, e cea mai accesibilă variantă din semifinale. Aşteptăm să vedem cine mai doreşte organizare, dar vom încerca şi noi să obţinem organizarea acestui eveniment. Ar fi un lucru benefic pentru oraş, mai ales că avem şansa să jucăm o finală”, a declarat Bogdan Duma, preşedintele Consiliului de Administraţie a CS Universitatea Alba Iulia.

În celălalt meci din semifinale se vor duela ICIM Arad şi CSM Târgovişte.  Cel mai probabil, semifinalele şi finalele vor avea loc în luna martie, iar şefii CSU Alba Iulia doresc foarte mult organizarea Final Four-ului la Alba Iulia.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate