CS Universitatea a pierdut finala de la Zenica cu formația Celik Zenica scor 68-64, după ce la pauza mare formația lui Tomas Bilek conducea cu 36 la 33.

În urma rezultatului din finala mare, CS Universitatea a ocupat locul secund la memorialul „Amna Fadlic”, sportivă decedată într-un accident de tren, în urmă cu câțiva ani, iar turneul a fost organizat pentru a aduce un omagiu  acesteia.

Pentru CS Universitatea au marcat: Amanda Thompson 15, Becca Tobin 13, Katya Abramzon 10, Jovana Vukoje 8, Laura Papp 6, Melnik Zenta 6, Eniko Laza 6 și Ildiko Nagy 4.

Din lipsa unui kinetoterapeut, din meciul de cupă de la Craiova ar putea absenta Tereza Brantlova și Alexandra Uiuiu, deoarece sportivele sunt ușor accidentate.

„Suntem mulțumiți de turneul în sine. Am întâlnit o echipă bună cu jucătoare din naționala Serbiei. A fost un turneu util. În finală am jucat mult mai bine decât în jocul cu echipa din Zagreb. Sunt semne bune pentru sezonul următor”, a declarat Petru Eleș, director sportiv CS Universitatea Alba Iulia.

 

 

Comentarii

  1. nicu veleu spune:

    cam sunt slabe astea nou venite de la arad papp si nagy

 
 

Publicitate

Publicitate