Sâmbătă, la Vatra Dornei, CS Universitatea a reușit să cucerească medalia de argint la CN de Alergare Montană.  Echipa pregătită de Gabriel Avram le-a avut în componență pe Alina Boholțan, Ana Rodean și Roxana Duță. Atletele din Alba Iulia au fost depășite în clasament doar de CSU Galați.

Deși au dublă legitimare, sportivele au reprezentat doar CS Universitatea, deoarece CS Unirea nu mai poate susține pregătirea lor, din lipsă de fonduri.

„ Orice medalie este importantă pentru noi, ne-am pregătit și este o satisfacție obținerea unei medalii. Sunt rodul unei munci. CS Unirea traversează o perioadă foarte dificilă, nu mai are bani de pregătire, iar Universitatea a suportat toate cheltuielile, cantonament, medicamentație și a fost un acord să concurăm doar pentru ei”, a declarat Gabriel Avram, antrenorul echipei de atlete de la CS Universitatea Alba Iulia.

De partea opusă, directorul CS Unirea, Nicolae Nistor susține că sportivii sunt cu plata îndemnizațiilor la zi, iar problemele sunt la premierea rezultatelor. Mai mult, acesta spune că este importantă participarea la competiții.

„Nu prea sunt bani, pentru că nu ne mai ajută primăria, deocamdată. Avem problemele astea de când am venit eu la club, din aprilie. Nu comentez, sincer, eu sunt prieten cu toți, dar n-ar fi exclus să fie un joc politic. Indemnizațiile sunt la zi, cu indemnizațiile nu sunt probleme, în schimb premierile nu sunt la zi”, a declarat Nicolae Nistor, director CS Unirea Alba Iulia.

Tot la Vatra Dornei a participat și o reprezentantă a CS Unirea. Este vorba de Andra Ologu, care a obținut locul șapte.

 
 
 

Publicitate

Publicitate