Trupa antrenată de Tomas Bilek s-a impus și la Timișoara. După ce, în tur, CS Universitatea a învins BC Danzio Timișoara cu scorul de 76-57, în retur, echipa din Alba Iulia a câștigat cu 83-77 (pe sferturi 17-20, 22-15, 22-25, 16-23).

Succesul de la Timișoara asigurat echipei din Alba Iulia locul 5, o poziție modestă față de așteptările fanilor albaiulieni, dar și de investițiile suplimentate în iarnă, când echipa a mai transferat două jucătoare, ale căror salarii ajung în total la aproximativ 20.000 de lei lunar. Chiar și așa, viitorul la Alba Iulia se anunță a fi frumos, deoarece rectorul Daniel Breaz, împreună cu autoritățile locale au promis că echipa din Alba Iulia va juca în cupele europene.

În partida de la Timișoara, pentru CSU Alba Iulia au marcat: Nadia Parker 25, Taneisha Harrison  23, Becca Tobin  19, Eniko Tarţa  8 , Breanna Salley 7, Oana Precup 1.

”Transavia”, noul sponsor principal? 

Chiar dacă soarta echipierelor de la CS Universitatea nu este clarificată, sportivele de bază aflându-se la final de contract (la fel și directorul sportiv Petru Eleș), la Alba Iulia se pregătește o mutare importantă pentru viitorul echipei. Surse apropiate susțin că  firma ”Transavia” și-a anunțat  intenția de a finanța echipa în sezonul viitor, cu obiectivul clar, cucerirea titlului de campioană.

Recent, firma amintită și-a retras sprijinul pe care-l oferea unei formații din Cluj-Napoca.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate