Orașul de pe malul Dunării, Drobeta Turnu Severin va găzdui în acest week-end o competiție prestigioasă de judo. Este vorba de Campionatul Național de Judo dedicat judokanilor sub 23 de ani. De la Alba Iulia vor participa CS Unirea și CSS Alba Iulia.

CS Unirea va fi reprezentată de un singur sportiv la Turnu Severin, Alexandru Bogdan, care va concura la 73 de kilograme, iar CSS Alba Iulia deplasează următorii sportivi: Marcel Cercea, Cătălin Crișan, Alin Man (toți trei la categoria 60 de kilograme). La categoria 66 de kilograme, pentru CSS Alba Iulia va concura Sorin Boca, sportiv pregătit de Ștefan Toma, ceilalți competitori fiind pregătiți de Ioan Todor.

Tot pentru CSS  Alba Iulia vor concura și Bogdan Ispas, la 73 de kilograme și Bogdan Boancheș, la 81 de kilograme.

”Nu știu ce să zic despre așteptări, sper la un loc în primele trei. Concurenții noștri sunt toți mai mici cu 5-6 ani decât cei cu care vor lupta, astfel că se va simți o ușoară diferență. Am așteptări mari de la Alexandru Bogdan și de la Bogdan Ispas, dar pot apărea rezultate bune de la toți competitorii noștri”, a declarat Ioan Todor, antrenor CS Unirea și CSS Alba Iulia.

Turneul de la Turnu Severin se va juca vineri și sâmbătă, iar, duminică, sportivii își vor afla rezultatele.

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate