În perioada 9-11 martie a avut loc, la Buzău, returul Campionatului Național de Tenis de Masă, Divizia A, ediția 2011-2012. CS Unirea Alba Iulia a făcut parte din Seria I, alături de alte șapte echipe. După turul din noiembrie, desfășurat tot la Buzău, echipa din Alba Iulia se afla pe locul 7 în serie, după o evoluție modestă, în care a acumulat o singură victorie și șase înfrângeri.

În primul meci cu TC Dej, echipa din Alba a jucat entuziasmant și a reușit să câștige cu 5-4. Traian Rus, jucătorul de bază a Unirii, a reușit trei victorii din tot atâtea posibile, învingând doi jucători din lotul țării de juniori. În al doilea joc, contra echipei CSS Odorheiu Secuiesc, CS Unirea a reușit să câștige cu greu, după un adevărat meci de foc câștigat de Alba, cu 5-4.

CS Unirea a pierdut alte trei jocuri, cu 2-5 contra RER Buzău, 0-5 cu Electrica Sfântu Gheorghe și 2-5, cu Sport Kombat II București.

Meciul șase a fost crucial pentru ocuparea locului șase în serie, poziție ce garanta prezența în Divizia A a echipei din Alba Iulia și în sezonul următor.  Jucătorii albaiulieni au reușit să se mențină grație unei victorii cu 5-0  în fața unui adversar.

CSS Slatina a pierdut partida cu CS Unirea Alba Iulia, cu 5-1.

 
 
 

Publicitate

Publicitate