HC Alba Sebeș se va deplasa, duminică, la Timișoara, pentru partida cu CS Timișoara, dispută ce face parte din etapa cu numărul XVII a Diviziei A la handbal feminin. Aflate în efectiv complet, handbalistele de la HC Alba-Sebeș nu doresc să piardă în deplasarea din Banat, mai ales că Dorin Cian poate conta pe Paula Chirilă și Ioana Almășan, sportive revenite după accidentări.

După o pauză de mai bine de două săptămâni, handbalistele de la Sebeș doresc să reintre în forță în campionat și să se apropie de plutonul fruntaș.

”Ne așteaptă un meci dificil, avem tot efectivul complet și cred că trebuie să ne batem pentru un rezultat bun. Să vedem și ce zi prind fetele. Despre CS Timișoara nu știu prea multe, dar am văzut că sunt acolo, sus, în clasament”, a declarat Dorin Cian, antrenor principal HC Alba-Sebeș.

CS Timișoara se află pe locul secund, cu 25 de puncte, iar HC Alba-Sebeș ocupă locul șase, cu 19 puncte acumulate în 17 jocuri. Partida de la Timișoara va avea loc duminică, de la ora 11.00.

 
 
 

Publicitate

Publicitate