HC Alba Sebeș a pierdut, duminică, în deplasare la Timișoara, contra formației CS Timișoara, cu scorul 34-32, după ce la pauză tabela indica 15-16 pentru echipa din Alba Iulia. Odată cu această înfrângere, HC Alba-Sebeș își poate lua adio de la obiectivul fixat înainte de începerea sezonului, promovarea în Liga Națională.

Conform antrenorului Dorin Cian, echipa pe care o pregătește nu a făcut o partidă slabă și doar unele erori personale au dus la înfrângerea echipei din Sebeș.

”A fost un joc echilibrat, am făcut niște greșeli, am condus până în minutul 40. Puteam să câștigăm, au fost momente mai slabe și ne-au taxat. Obiectivul era de calificare la promovare. Timișoara e locul secund, dar cu echipa asta nu are ce căuta la baraj. Avem nevoie de mai multă concentrare în deplasare. Păcat, puteam câștiga jocul acesta”, a declarat Dorin Cian, antrenor principal HC Alba-Sebeș.

Au marcat: Cătălina Ciolan 10, Paula Chirilă 8, Roxana Lopătaru 6, Bianca Bogdan 3, Ioana Almășan 2, Delia Paștiu 2, Mihaela Tecariu 1.

În etapa următoare, HC Alba Sebe; va juca tot în deplasare, cu CSS Caracal.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate