Europa Alba Iulia caută primul succes din acest sezon, iar tehnicianul Dan Mănăilă a mărturisit că nu merge să se apere în partida ce va avea loc pe Stadionul municipal „Iuliu Bodola”  din Oradea.

În jocul de vineri, Dan Mănăilă nu poate conta pe serviciile mijlocașului stânga Alin Apetri. Acesta a acuzat dureri la genunchi și nu s-a pregătit toată săptămâna.

„Întâlnim o echipă cu un buget de Liga a II-a,  care are un antrenor experimentat, iar în lotul formației din Oșorhei se regăsesc fotbaliști care au trecut prin Liga I, aici mă refer la Ilyes, Lupașcu, Lukacs sau Todea. Nu vom merge să ne apărăm, vrem să jucăm fotbal. Așteptăm de la o etapă la alta să spargem gheața. Sunt curios dacă baieții știu să se bucure la prima victorie în Liga a III-a”, a declarat Dan Mănăilă, antrenor principal Europa Alba Iulia.

Trebuie menționat că între buturile echipei antrenate de Cosmin Bodea se va afla portarul Fildan (ex FC Bihor Oradea). De altfel, trebuie menționat faptul că gruparea albaiuliană va face deplasarea la Oradea în ziua jocului. Distanța va fi parcursă cu două pauze, „europenii” având programată o oprire la Piatra Craiului.

Echipa probabilă: Răducanu -Lupșan, Andrea, Groza, Circov – B.Cristea, Hârciagă, Bratima, Costan – M.Cristea – P.Munteanu.

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate