Joi, la Federaţia Română de Fotbal a avut loc tragerea la sorţi a Ligii I de fotbal feminin, iar județul  nostru este reprezentat de singura echipă de acest gen din județ.

În prima etapă, echipa din Alba Iulia va întâlni, pe 9 septembrie, în fața propriilor suporteri, UTA Arad. Momentan, oficialii echipei CS Navobi Alba Iulia nu știu cu exactitate pe ce teren vor evolua în sezonul viitor. Cea mai probabilă este varianta Oarda de Jos, Stadionul „Mureșul”.

CS Navobi Alba Iulia a primit loc în  Seria de Vest, alături de echipele din Reşiţa, Baia Mare, Cluj, Timişoara, Arad şi Oradea. În prima etapă, Navobi Alba Iulia va fi într-o serie cu CFR Timișoara, UTA Arad, Negrea Reșița, Motorul Oradea, Olimpia Universitatea Tehnică Cluj și Independența Baia Mare.

„Grupa este destul de grea, multe echipe bune, dar atât eu, cât şi fetele credem că vom avea un parcurs minunat. Doar prin muncă şi devotament, sperăm să avem un parcurs cât mai bun în prima noastră participare în Liga I. De UTA Arad ştiu că e înfinţată de cel puţin un an-doi şi sper că le vom surprinde noi, primele prin jocul nostru şi nu ele”, a declarat Alexandra Marian, antrenor secund Navobi Alba Iulia.

Tot joi, s-a extras şi prima fază a Cupei României la fotbal feminin, iar Navobi Alba Iulia a fost selectată cu Viitorul Reghin, echipă cu care s-a întâlnit în două amicale, reuşind o victorie (1-0) şi o înfrângere (3-5).

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate