Echipa de fotbal feminin CS Navobi Alba Iulia va primi duminică, pe propriul teren, vizita formației CS Negrea Reșița, aflată pe ultimul loc cu 36 de goluri primite și nici un gol marcat, fapt ce le dă ca favorite pe fetele pregătite de Cătălin Popa și Alexandra Marian.

„Întâlnim o echipă de nivelul nostru și, pentru a câștiga, trebuie să ne organizăm mai bine și avem nevoie de mai multă determinare. Va trebui să eliminăm greșelile, va fi un meci destul de greu și sperăm să câștigăm”, a declarat Alexandra Marian, antrenor secund CS Navobi Alba Iulia.

Partida de la Alba Iulia va fi arbitrată de Horia Ciucă din Alba Iulia, ajutat la cele două margini de Alin Damian și Florin Potora, ambii din Aiud.

Echipa probabilă: Cioca – Ghiviziu, Matei, Holobuț, Drâmbărean – Drăgoi, Cârpaci, Stănescu, Barabaș, Cristolțean și Marian.

Cătălin Popa nu poate conta pe fundașul Oana Neamțu, plecată din țară.

Fetele fac apel la public: „Avem nevoie de aportul spectatorilor”

Chiar dacă echipa din Alba Iulia nu are o tradiție însemnată, fetele cer ca iubitorii acestui sport să adopte echipa și să sosească în număr cât mai mare la partidele disputate pe terenul secund. „Așteptăm oamenii să vină într-un număr cât mai mare la meciuri și să ne susțină. Avem nevoie de aportul lor”, a mai spus Alexandra Marian.

Partida de duminică va începe de la ora 16.00, pe terenul secund al complexului „Cetate”.

 

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate