CS Navobi Alba Iulia a pierdut meciul din etapa cu numărul cinci, disputată pe terenul II al Stadionului „Cetate” împotriva celor de la CS Negrea Reşiţa. Albaiuliencele se află la a cincea înfrângere din tot atâtea partide în Liga I, Seria Vest.  

Nici de această dată, fetele antrenate de Cătălin Popa nu au găsit cheia către victorie. După un meci slab disputat la Baia Mare, a urmat o nouă înfrângere pentru albaiulience. Portarul albaiuliencelor, Denisa Cioca a fost din nou îngerul păzitor al echipei, reuşind din nou mai multe intervenţii care puteau mări diferenţa de scor înregistrată.

„Ne demoralizează puţin, era o echipă de nivelul nostru, dar n-am reuşit să ne impunem în faţa lor. Scorul a fost unul corect, au jucat mult mai bine decât noi, le-am făcut cadou multe mingi. Ocazii de gol n-am prea avut, deci rezultatul este meritat”, a declarat Alexandra Marian, antrenor secund CS Navobi Alba Iulia.

CS Navobi Alba Iulia:  Cioca, Drăgoi, Holobuţ, Drîmbărean, T. Ghiviziu, Barabaş, G. Matei, S. Matei, Marian, Cârpaci, Cristolţean.

Au mai evoluat: Stănescu şi Cosma

Ultima partidă a turului pentru CS Navobi Alba Iulia va fi peste două săptămâni, împotriva echipei de Champions League, CFF Olimpia Cluj-Napoca.

 
 
 

Publicitate

Publicitate