Echipa feminină de fotbal, CS Navobi Alba Iulia a fost umilită sâmbătă de gruparea CFR 1933 Timișoara, cu scorul de 1-10 (1-5).

Fetele conduse de Cătălin Popa s-au lovit de trenul numit CFR 1933 Timișoara. Albaiuliencele au pierdut partida disputată pe teren propriu cu scorul de 10-1, singurul gol al echipei din Alba Iulia fiind marcat de Alexandra Marian, cu un șut de la aproximativ 25 de metri.

„Timișorencele mi s-au părut extrem de mari pe lângă noi, ne-au dominat din toate punctele de vedere. Au avut multe ocazii și asta se vede în rezultatul final. Suntem bucuroase că am marcat un gol și eu zic că este un rezultat echitabil, pentru că se putea și mai rău”, a declarat Alexandra Marian, antrenor secund CS Navobi Alba Iulia.

CS Navobi Alba Iulia: Cioca, T. Ghiviziu, Drîmbărean, Holobuț, Drăgoi, G. Matei, Cristolțean, Barabaș, S. Matei, Marian, Cosma.

Au mai intrat: David, Stănescu, Clambă, Cârpaci

Etapa viitoare, va evolua împotriva Independenței Baia Mare, meci ce se va disputa duminică în deplasare.

 

 

Comentarii

  1. cineva din Alba spune:

    mă fraţilor ! da-poi unde joacă fătucile astea,că nu ştie lumea ? cine le finanţează ? sau nu şi-au primit salariile şi au pierdut la aşa scor ? ! ? ! mă ! mare-i minunea lui D-zău ! !

  2. Gabi Popa spune:

    „CINEVA DIN ALBA” fetele astea joaca pe terenul „Cetate” nr.2 cam odata la 2 saptamani, cand au etapa acasa. De finantat, nu le finanteaza nimeni, sunt fotbaliste de placere , de dragul sportului … iar de salarii nici nu se pune problema, echipa nu are sponsor (deocamdata) iar scorul… dupa cum zicea si Alexandra Marian, eu unul sunt multumit, suntem o echipa infiintata de 5 luni de zile de unde majoritatea fetelor nu au calcat pe un teren de fotbal inainte de echipa, 80% din baietii ce joaca „fotbal” de cartier nu sunt in stare sa alerge cat alearga fetele astea… Vreau sa le felicit pentru tot ceea ce fac si sa stie ca nu sunt singure!

  3. Silviu Miron spune:

    Meciurile se joaca pe terenul 2 la Stadionul Cetate. Care finantare??? Cat despre scor si pozitie in clasament……..”Joc, deci exist”

 
 

Publicitate

Publicitate