Vineri, 30 noiembrie, pe stadionul „Cetate”, va avea loc o ultimă partidă amicală a echipei de fotbal feminin CS Navobi Alba Iulia. Fetele antrenate de Cătălin Popa vor juca împotriva junioarelor de la echipa cea mai titrată din România, CFF Olimpia Cluj-Napoca.

Echipa antrenată de Cătălin Popa va evolua un ultim meci în fața propriilor suporteri, chiar pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia. Meciul de vineri va intra în programul manifestărilor de 1 Decembrie, desfășurate la Alba Iulia.

Această partidă cu junioarele echipei Olimpia Cluj este o ultimă ocazie de a ne închega ca echipă în acest an. Ultimul amical al echipei CS Navobi Alba Iulia este un nou pas spre crearea unei echipe frumoase. Această primă parte a sezonului a fost una provocatoare, care ne-a scos în evidență plusurile și minusurile, iar ca echipă și ca persoane ne-a arătat unde mai avem de lucrat. a declarat Gabriel Popa, vicepreședinte CS Navobi Alba Iulia
CS Navobi Alba Iulia, nu a reușit niciun punct în șase partide, având un golaveraj de 2 goluri marcate și 41 primite în Liga I. Următorul meci oficial al echipei de fotbal feminin va avea loc în 3 martie 2013, în deplasare la CFR 1933 Timișoara.
 

Comentarii

  1. mia spune:

    Buna,ma numesc Mia,am 38 ani.Am jucat fotbal la echipa -„Ardelena”Alba Iulia,pe post de portar.Ma bucur sa stiu ca este din nou o echipa de fotbal feminin in Alba.Doresc din tot sufletul ,ca fetele sa fie la fel de bune asa cum a fost odata echipa „Ardeleana”Le doresc multa bafta in continuare si sa ajunga sus in clasament!Bafta fetelor,si cu mai multa ambitie inainte,sa vedeti ca se poate si mai bine!SUCCES!!!!!!!!!!!!

 
 

Publicitate

Publicitate