În după-masa zilei de 30 noiembrie, pe terenul II al stadionului „Cetate”, CS Navobi Alba Iulia a evoluat un ultim amical împotriva junioarelor de la CFF Olimpia Cluj. Scorul a fost de 3-1 pentru câştigătoarele campionatului de junioare la fotbal feminin, CFF Olimpia Cluj.

Echipa antrenată de Cătălin Popa a pierdut vineri ultimul amical al anului împotriva junioarelor de la CFF Olimpia Cluj. „Golul de onoare” a fost marcat de Alexandra Marian, antrenor secund şi căpitan de echipă la Navobi Alba Iulia. De menţionat faptul că pentru oaspetele de astăzi a evoluat aiudeanca Andreea Ailoaie, arbitru în Liga a IV-a, care a şi marcat două goluri.

„A fost un meci binevenit pentru noi, mai ales că s-a terminat turul. A fost un meci plăcut la prima vedere. S-a văzut experienţa adversarelor, dar nici noi nu ne-am lăsat mai prejos. Chiar dacă ne-a dominat la capitolul posesie, am reuşit să marcăm pe finalul meciului şi nu cred ne-am făcut de ruşine. A fost un campionat destul de dificil, pentru că s-a văzut teama şi experienţa celorlalte echipe care ne-a făcut să pornim cu stângul. E primul nostru an şi nu e un motiv pentru a da înapoi. Luptăm, muncim şi sperăm că pe viitor vor veni rezultatele şi implicit punctele.” a declarat Alexandra Marian, antrenor secund Navobi Alba Iulia

Cătălin Popa a trimis pe teren următoarea echipă: Cioca, Drâmbărean, T. Ghiviziu, Marian, Drăgoi, Holobuţ, David, S. Matei, Cosma, Cristolţean, Barabaş.

Au mai intrat: Cârpaci, P. Ghiviziu, Grancea, Mănase.

Următorul joc oficial al formaţiei de fotbal feminin va avea loc pe 3 martie, în deplasare la CFR 1933 Timişoara.

 
 
 

Publicitate

Publicitate