În etapa cu numărul doi, CS Navobi Alba Iulia se deplasează duminică la Oradea, pentru disputa cu echipa Motorul. Fetele pregătite de Cătălin Popa încearcă să aducă primele puncte pentru gruparea din Alba Iulia.

După ce, în prima etapă, albaiuliencele nu au reușit să țină piept echipei UTA Arad, Alexandra Marian împreună cu colegele s-au ambiționat pentru disputa de la Oradea. Fetele de la  Navobi Alba Iulia își doresc victoria cu orice preț, dat fiind faptul că adversarele de duminică au pierdut primul meci al campionatului, cu scorul de 9-0.

„Echipa din Oradea este o echipă foarte bună. Motorul Oradea are experiență în Liga I și sperăm că vom intra bine în joc. Cel mai important este să nu ne fie teamă, să nu luăm multe goluri și că vom marca la rândul nostru”, a declarat Alexandra Marian, antrenor secund.

Din lotul care se va deplasa la Oradea vor lipsi Georgiana Popa și Laura Andone, ambele fiind accidentate. Duminica viitoare, în „Cetatea Marii Uniri” va ajunge CFR 1933 Timișoara, una dintre echipele cu tradiție în fotbalul feminin.

 
 
 

Publicitate

Publicitate