DSC06207Stadionul Minaur din Zlatna a găzduit, sâmbătă dimineaţă, prima etapă din cadrul Campionatului Naţional de rugby în 7 la junioare respectiv senioare.

CS Gold Roşia Montană, antrenor Ionel Săhlean, a învins cu 48-0 pe Gringos Braşov, cu 5-0 pe RC Buzău (neprezentare), cu 19-5 pe RC Arieşul Mihai Viteazu-Turda, cu 36-0 pe RC Sfântul Ştefan cel Mare Bucureşti şi a remizat, scor 5-5, cu CSM Paşcani.

În aceste condiţii, gruparea din Munţii Apuseni se află, la esaveraj, pe primul loc al clasamentului şi şi-a adjudecat trofeul Alba Cup la junioare respectiva distincţie fiind câştigată, la senioare, de RC Universitatea Cluj.

(P)  Trening rugby pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Patrick, Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Lotul conjudeţenelor a fost alcătuit din Cristina Tunaru, Teodora Enache, Veronica Filip, Eliza Rusu, Aura Rus, Ioana Răfăilă, Cătălina Rusu, Gabriela Druţă, Bogdana Sicoe şi Nicoleata Drilea. Următoarea etapă va avea loc pe 16 mai la Bucureşti. (Dan UDREA)

 
 
 

Publicitate

Publicitate