Unirea Alba Iulia trece prin momente extrem de dificile. Clubul înființat în 1924, care a adus atâta cinste și mândrie orașului nostru se află pe marginea prăpastiei. Fotbaliștii sunt neplătiți de luni de zile, iar clubul este la limita subzistenței. Echipa nu are bani nici măcar pentru a asigura o hrană consistentă fotbaliștilor, iar despre vitamine nu poate fi vorba la Alba Iulia.

Joi dimineață, fotbaliștii de la Unirea Alba Iulia au luat micul dejun la Stadionul „Cetate”, iar meniul a cuprins trei felii de salam (care, în opinia unor fotbaliști, arăta destul de rău) și doi cremwurști.

Chiar și în această situație, fotbaliștii echipei albaiuliene sunt de apreciat. Aceștia își continuă pregătirea și chiar au debutat cu dreptul în noul sezon.

Totuși, fotbaliștii s-au bucurat în ultimele zile de un prânz oferit de „Steak House”, hrana fiind ceva mai consistentă decât micul dejun, oferit la stadion.

Din păcate, echipa care a strâns 25.000 de oameni în 2003 la meciul cu Steaua și formația care se lupta de la egal la egal cu Universitatea Craiova imediat după Revoluție stă să moară, intrând parcă într-o umbră a suferinței, din care nimeni nu pare să-i dea o mână de ajutor, să scape.

 

Comentarii

 1. jean spune:

  mă doare sufletul cînd văd unde a ajuns Unirea ! ! îi felicit pe jucători pentru dăruirea de care au dat dovadă în meciul cuB-M (Zlatna) şi sper să răsară soarele şi pe uliţa noastră ! !

  Hai Unirea Alba ! !

 2. yoo spune:

  vai si amar… niste sponsorizari de la baronii locali nu ar merge oare??

 3. Alex spune:

  Ii doare fix in p*** pe aia din primarie si din Cj si Cl sa ajute echipa . Aceasta echipa nu trebuie sa moara . Trebuie sa o sustinem cumva. Hai Unirea!!!

 
 

Publicitate

Publicitate