Anul 2013 a început bine pentru atacantul albaiulian Andrei Zăgrean. După ce a stat „pe tuşă” şase luni, atacantul care a evoluat ultima dată la Voinţa Sibiu a semnat în aceste zile cu FCM Târgu Mureş.

Coşmarul a luat sfârşit pentru Zăgrean şi în retur se va bate la promovare cu FCM Târgu Mureş, echipă aflată  pe locul 3 cu 20 de puncte, cu şase mai puţin decât ACS Poli Timişoara, care este pe ultimul loc promovabil.

„Pot să spun că anul 2013 a început bine pentru mine, nu mai suportam să stau pe margine şi să nu joc. Îmi doresc să promovez alături de FCM Târgu Mureş şi să joc cât mai bine”, a declarat Andrei Zăgrean.

Andrei Zăgrean a mai jucat la Minaur Zlatna, Unirea Alba Iulia, Internaţional Curtea de Argeş, Poli Timişioara, Silvania Şimleu Silvaniei, Voinţa Sibiu.

 

 

Comentarii

 1. adrian_aiud spune:

  a jucat si la Metalul Aiud…….

  1. adrian_aiud spune:

   in sezonul 03-04 daca nu ma insel…a inscris multe goluri pentru Metalul….cel mai important care mi-l amintesc e contra celor de la Soda , primul meci acasa al echipei dupa ce au resist sa promoveze in Liga 3 , golul find marcat in minutul 90…

 2. Andrei spune:

  si la poli timisoara

 
 

Publicitate

Publicitate