Fotbaliștii lui Gherman sunt afectați de problemele financiare ale clubului. Chiar și așa acesștia speră că vor ieși din criza și să revină lucruruile la normal

Neplătiți de aproape trei luni și cu reale probleme financiare, elevii lui Stelian Gherman se deplasează sâmbătă la Brașov pentru partida cu nou-promovata Corona Brașov, grupare ce se află pe primul loc în Liga a II-a, Seria a II-a.

Stelian Gherman va putea conta în partida de la Brașov și pe serviciile lui Negruț și Stan, ambii reveniți după o accidentare ce i-a ținut departe de gazon mai bine de trei săptămâni. Partida de „sub Tâmpa” nu va fi una facilă pentru „alb-negri”, dar, în ciuda acestui lucru, antrenorul echipei din Cetatea Marii Uniri speră să obțină cel puțin un punct în deplasarea de sâmbătă.

„Normal că nu va fi un meci ușor, mergând la o echipă, nou-promvoată, multă lume zice ca va fi ușor. E mai greu pentru noi, ținând cont că am început cum am început, continuăm poate și mai rău. Am vorbit cu jucătorii să terminăm acest tur de campionat. Gândul jucătorilor ar trebui să fie la jocul cu Corona, nu știu cât pot să-i mobilizez. Au apărut din nou nemulțumiri. Este firesc, atunci când muncești o lună, două, trei, să aștepți să îți iei banii. Pentru mine, ca antrenor, e foarte greu să-i mobilizez și să discut cu ei normal”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Partida de la Brașov va începe la ora 15.00 și va fi transmisă în direct pe DigiSport2.

Echipa probabilă: Tiut – Fulea, Bumbac, Potopea, Bucurică – Oară, Istrate, Găldean, Petrescu- Mureșan, Mândrușcă.

Filip Morar se pregătește alături de echipa lui Gherman

Mijlocașul Filip Morar se pregătește de această săptămână alături de echipa de seniori a „alb-negrilor”. Prestațiile acestuia de la lotul național, dar și de la echipa de juniori l-au determinat pe tehnicianul Stelian Gherman să-l promoveze la prima echipă pe fotbalistul de doar 15 ani. „Alba Iulia a dat în fiecare an juniori în Liga I. Am ajutat și noi pe Morar, ușor, ușor să intre la echipa de seniori. Este tânăr, crud, dar adus în perioada în care se poate lucra cât de cât cu mingea. L-am adus să vadă cei din centrul de copii și juniori că pot urca mai sus”, a mai spus Gherman.

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate