csuContinuă șirul victoriilor pentru CSU LPS Alba Iulia în liga secundă de baschet feminin. Echipa antrenată de Nicușor Marcu a reușit un nou succes în Liga I, după ce a trecut pe propriul teren vineri după-amiază, scor 79-35 (27-6, 17-9, 12-10, 23-10), de CS SCM Timișoara.

Partida care a contat pentru etapa cu numărul 4, a fost dominată categoric de gazde timp de 40 de minute, chiar dacă au existat multe momente de joc haotic, de nivel scăzut. În cele din urmă sportivele albaiuliene au izbutit performanța de a câștiga toate cele patru sferturi, trei dintre ele la diferențe concludente, iar diferența de peste 40 de puncte de la final în fața unei contracanditate la promovare le dă acestora un ascendent moral important pentru disputele ce urmează.

Și în urma acestei etape CSU LPS râmâne neînvinsă în Liga I, reușind trei victorii clare, fiind de altfel singura echipă fără eșec în acest sezon competițional din grupa B.

Următoarea partidă pentru tinerele baschetbaliste antrenate de Nicușor Marcu va avea loc doar peste 11 zile, în data de 15 noiembrie 2016, în deplasare cu, Univ. Goldiș ICIM 2 Arad.

Marcatoare CSU LPS Alba Iulia: Kelly Walter – 31 de puncte, Georgiana Plăvițu – 9 puncte, Andreea Fleșer – 7 puncte, Andreea Enache – 7 puncte, Iulia Taltabeț – 6 puncte, Alexandra Boțan – 6 puncte, Iuliana Petrifălean – 4 puncte, Ionele Țetcu – 4 puncte, Alexandra Bobar – 3 puncte și Florina Rusu – 2 puncte. Au mai intrat în teren și Adina Ivașcu și Teodora Petrescu.

Foto: Arhivă

 
 
 

Publicitate

Publicitate