Fostul fundaş al Unirii Alba Iulia, Constantin Bumbac şi-a găsit echipă. Fotbalistul a semnat un contract valabil până în vară cu Farul Constanţa, echipă pregătită de Alin Artimon,  antrenor trecut şi el pe la Unirea Alba Iulia.

Rămas fără echipă după despărţirea de Unirea Alba Iulia, Bumbac a dat probe în Italia, dar a ales să revină în ţară pentru a juca la Farul Constanţa, grupare aflată în lupta pentru evitarea retrogradării în Liga a II-a, Seria I.

„M-am înţeles cu conducerea clubului să semnăm până în vară. Eu am venit cu sufletul deschis la această echipă şi sper să facem treabă bună împreună cu ceilalţi colegi şi să ne îndeplinim obiectivul, anume de a salva echipa de la retrogradare. Am venit cu spirit de muncă, mai ales că vin după o perioadă în care nu am jucat la Alba Iulia din cauza problemelor financiare de acolo, iar împreună cu ceilalţi colegi am decis să nu mai jucăm, fiindcă nu eram plătiţi de luni de zile. Sunt puţin în urmă cu pregătirea, dar până la reînceperea campionatului mă voi pune pe picioare şi cu siguranţă voi fi apt de joc. În Turcia, contează să ne pregătim, să nu ne accidentăm, iar, atunci când vom reveni acasă şi vom începe returul, să fim mai puternici. În orice sport este concurenţă, iar, atunci când sunt mai mulţi pe un post, te determină să fii mai ambiţios şi să ai poftă mai mare de muncă. Chiar dacă sunt de picior stâng, iar ceilalţi colegi sunt de picior drept, îi respect”, a declarat Constantin Bumbac, pentru ziarul Cuget Liber.

Bumbac are 29 de ani şi este cotat la 325.000 de euro de site-ul transfermarkt.de.

 
 
 

Publicitate

Publicitate