Consilierii locali din Alba Iulia au respins joi, în sedința de CL, proiectul de hotărâre prin care Consiliul Local se retrăgea din Asociația „FC Unirea Alba Iulia 1924”.

Așadar, în urma acestei decizii, clubul din Cetatea Marii Uniri poate beneficia de prelungirea contractului de comodat dintre club și Primăria Alba Iulia, iar echipa (aflată la un pas de faliment) ar putea primi în continuare sprijin din partea autorităților locale.

Abținere în unanimitate în Consiliul Local

Proiectul de hotărâre nr. 12 privind revocarea art. 3 al HCL nr. 3/2012 privind constituirea ca parte civilă a municipiului Alba Iulia prin Consiliul Local în dosar penal nr.7223/107/2012 (fost dosar penal nr.129/8/2011) a constituit o premieră în Consiliul Local. Toți consilierii s-au  abținut de la vot în ceea ce privește constituirea de parte civilă în acel dosar.

Reamintim că în acest dosar obiectul este înșelăciunea, iar inculpații sunt Horea Bărdaș, Nicu Lupu, Oliviu Feneșan, Marian Sarmeș și Paul Voicu, în vreme ce Consiliul Județean este parte civilă, iar Consiliul Local este parte vătămată.

Citiţi AICI mai multe despre acest dosar.

 
 
 

Publicitate

Publicitate