La doar un an de la înființare, Volei Club Alba-Blaj a reușit să promoveze în prima divizie. Înfințarea echipei a fost posibilă grație sprijinului oferit de Consiliul Județean (CJ) Alba și Primăria Blaj, cele două instituții find principalii finanțatori ai acesteia.

Președintele CJ, Ion Dumitrel a fost entuziasmat de rezultatele obținute de echipa din Blaj și a promis că, în sezonul viitor, performanța va fi repetată și la Sebeș. Acesta a susținut încă odată ideea că fotbalul județean este superior celui din Liga a II-a.

”Vă dați seama, să formezi o echipă acum un an și să promovezi într-un an de zile, în această manieră. Blajul, județul Alba merita echipă în prima divizie și va fi echipa fanion a județului. Și la baschet, obiectivul a fost atins, iar la handbal vom promova anul viitor. Felicit Blajul, fetele, sunt convins că o să facem o atmosferă frumoasă. Încă o dată spun, la fotbal, în Liga a II-a, nu vin câți vin la fotbal în campionatul județean. La volei, din câți vin, jumătate îi vezi pe <Cetate>. Asta este diferența dintre responsabilitate și valoare”, a declarat președintele CJ Alba, Ion Dumitrel.

După euforia promovării, la Blaj încep planurile pentru sezonul viitor din Divizia A. ”Sunt foarte fericit, iar cuvintele sunt greu de găsit. Fetele astea merită tot respectul orașului. Au luptat și au obținut victorii în acest sezon. Pentru Blaj, e cea mai mare performanță. Atmosfera este la fel, meci de meci, publicul a ajutat mereu echipa de volei și sunt convins că o va face și mai departe”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președintele echipei Volei Club Alba-Blaj.

În Divizia A la Volei, Club Alba-Blaj va avea ca principal obiectiv clasarea în primele șapte locuri.

 
 
 

Publicitate

Publicitate