Unirea Alba Iulia începe să primească semnale pozitive din partea autorităților județene. Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman s-a întâlnit joi dimineață cu președintele executiv al Unirii Alba Iulia, Mihai Dăscălescu. Principala problemă discutată de cei doi a fost situația delicată prin care trece echipa de fotbal Unirea Alba Iulia.

Vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, a solicitat președintelui ”alb-negrilor” să facă un memoriu cu problemele existente la clubul albaiulian. În acest moment, FC Unirea Alba Iulia are datorii de 350.000 de euro (cu tot cu datoriile la stat) și are de încasat 150.000 de euro.

”Sunt semnale pozitive că se dorește implicarea. Sunt bucuros că se caută soluții și sunt convins că împreună vom găsi soluții pentru a continua în Liga a II-a. A fost o discuție cu domnul Roman, acesta se implică personal pentru a ne ajuta să ieșim din impas. După-masă voi avea o discuție și cu domnul Albani și împreună sperăm să găsim o soluție să continuăm”, a declarat Mihai Dăscălescu, președinte executiv Unirea Alba Iulia.

În prezent, clubul albaiulian are probleme cu „Man Tours”, societate care a solicitat  intrarea în insolvență a clubului. Vestea bună pentru fanii albaiulieni este dată de faptul că echipa nu va avea probleme pentru a se înscrie în noul sezon competițional.

În această după-amiază, Mihai Dăscălescu se va întâlni și cu viceprimarul Simone Albani, pentru a încerca să atragă alături de echipă și Primăria Municipiului Alba Iulia.

Pentru ca FC Unirea Alba Iulia să poată fi finanțată de CJ Alba și de Primăria Municipiului Alba Iulia, șefii clubului trebuie să schimbe modul de organizare a clubului, astfel încât să poată fi finanțat din bugetul local și județean.

 

 

Comentarii

  1. das spune:

    HAI SA PROMOVAM ANU ASTA !!!!CU SPRIJINUL CONSILIULUI SI PRIMARIEI !!!!

 
 

Publicitate

Publicitate