După ce clubul de fotbal Unirea Alba Iulia a fost refuzat în repetate rânduri de consilierii locali, consilierii nu au aprobat proiectul Clubului Sportiv Zamolxis Alba Iulia, în privința aprobării sumei de 2.400 de lei  pentru premierea performanțelor obținute de sportivii și antrenorii clubului  la Campionatul European de Powerlifting 2012.

Președintele FR de Powerlifting nu privește gestul consilierilor ca pe unul de rea voință și vede cauza într-o lipsă de fonduri, dat fiind faptul că nici alte proiecte sportive nu au primit bani în ședința de marți.

„Depinde și ce fonduri s-au alocat și la alții privind fenomenul sportiv din Alba Iulia. Normal ar fi ca aceste sume să se eșaloneze vis-a-vis de rezultate și de performanțe. E perversitate maximă, când se aprobă pentru un sport, adresa noastră nu apare în consiliu. Sunt 9 abțineri”, a declarat Ioan Frățilă, președintele Federației Române de Powerlifting.

Dacă ar fi primit fonduri de la Consiliul Local, CS Zamolxis i-ar fi folosit pentru premierea sportivilor legitimați la club. Banii ar fi trebuit să ajungă la Carmen Pîrva, Laurențiu Avram, Ovidiu Pănăzan și Ioan Frățilă, toți ar fi primit câte 600 de lei.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate