FC Unirea Alba Iulia trece prin momente dificile, iar autoritățile locale au avut pe masă, luni, un referat trimis de către acționarii clubului. Aceștia au anunțat că ar ceda echipa gratuit și că e posibil ca formaţia să nu se prezinte la startul sezonului 2012-2013.

Viceprimarul Simone Albani, împreună cu consilierii locali vor căuta o sursă privată, dar și soluția prin care echipa poate primi, legal, fonduri de la bugetul local.

”În momentul de față nu putem face nimic, facem o analiză să vedem în ce condiții legale putem ajuta echipa. Trebuie să încercăm să găsim o sursă privată care să o susțină. Asta e, deocamdată. La nivel de Consiliul Local, o să mă implic pentru o colaborare cu ei corectă, dar în momentul de faţă nu avem nimic clar”, a declarat Simone Albani, viceprimarul municipiului Alba Iulia.

Unirea Alba Iulia ar trebui să se reunească săptămâna viitoare, asta în condițiile în care gruparea din Cetatea Marii Uniri va găsi fondurile necesare.

 

 

Comentarii

  1. jean spune:

    desfinţati-o odată măi neputincioşilor şi mai faceţi un mol în locul stadionului că tot arată ca în 82 cînd a fost construit ! puneţi lanţuri la poartă ca ăia de la corint la poarta a 3 a . sau lăsaţi pe alţii care pot face ceva pentru echipă . Unirea este mai mult decît grup corint pentru locuitorii Albei şi mai puţin pentru primărie şi cos jud . nu-i de miraredacă nu avem nici un alba-iulian la conducerea CL şI CJ !aş mai putea scrie pînă mîine dar mă opresc aici că numa mă enervez „degeaba” !

 
 

Publicitate

Publicitate