Cererea de finanţare ca CSU Alba Iulia nu a fost supusă votului consilierilor locali de joi. Motivul este unul lesne de înţeles. Potrivit consilierului Simone Albani, oficialii echipei de baschet au depus cererea de finanţare cu 24 de ore înainte de şedinţă, iar timpul a fost insuficient pentru ca solicitarea echipei de baschet să treacă pe la comisia de aprobare a proiectelor.

Nici consilierii locali nu au înţeles prea clar despre ce era vorba în finanţarea solicitată de CSU Alba Iulia. Cert este că echipa de baschet a cerut 200.000 de lei, bani ce ar fi trebuit folosiţi pentru premierea sportivelor după ce au încheiat cel mai bun sezon din istoria baschetului albaiulian.

„Consilierii locali nu au înţeles exact despre ce e vorba în solicitarea lor, iar timpul nu a fost suficient pentru a şti despre ce e vorba în solicitarea celor de la CS Universitatea Alba Iulia. Nu a fost rea voinţă, pur şi simplu va fi introdus acest proiect în următoarea şedinţă”, a declarat Simone Albani, consilier local.

Cel mai probabil, consilierii locali vor aproba în următoarea şedinţă de CL finanţarea echipei CSU Alba Iulia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate