1339136229a1Dinamo îl readuce în Liga 1 pe Gicu Grozav! Mijlocașul a semnat liber de contract, după despărțirea de Terek iar astăzi de la ora 14.30 va fi prezentat oficial. Sosirea în cadrul clubului Dinamo a directorului general Daniel Stanciu și a antrenorului Mihai Teja are efecte imediate la formația aflată pe locul 7 în clasamentul Ligii 1.

După repatrierea lui Marius Niculae, Dinamo mai dă o lovitură pe piața transferurilor. „Câinii roșii” vor înregistra la Liga Profesionistă, în zilele următoare, contractul lui Gicu Grozav (24 de ani), mijlocaș ofensiv cu 17 selecții și 3 goluri la echipa națională a României.

Crescut pe plan intern la Unirea Alba Iulia, după care a plecat la U Cluj, Gicu Grozav, nimeni altul decât nepotul altui ex-unirist şi dinamovist Gigi Ţălnar, s-a remarcat mai ales în tricoul Petrolului, de unde în august 2013 a făcut saltul către clubul rus Terek Groznâi, unde a semnat un contract scadent în iunie 2016.

Din păcate pentru Grozav, însă, aventura sa în Cecenia s-a încheiat după doar 10 meciuri oficiale (7 în campionat, 3 în Cupă), românul având probleme de adaptare la Terek, unde nu s-a impus ca titular. În cele din urmă, despărțirea s-a produs de comun acord, după doar câteva luni, iar Grozav va juca astfel din nou în campionatul intern. În acest moment, cota sa de piață este de 1,8 milioane de euro. 2,2 milioane de euro a costat transferul lui Grozav de la Petrolul la Terek. (sursa digisport.ro)

 
 
 

Publicitate

Publicitate