În sala de sport a Colegiului Național „Avram Iancu” din Câmpeni s-au desfășurat astăzi meciurile de fotbal în sală din cadrul Cupei Liceelor la fotbal feminin. În finala acestui an și-au creat drum Colegiul Național „Avram Iancu” Cîmpeni și Liceul Tehnologic Sebeș.

În prima partidă Colegiul Național „Avram Iancu” din Cîmpeni a eliminat Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” din Blaj după victoria cu scorul de 8-1, o partidă controlată de blăjence de la un capăt la celălalt.

În cea de a doua partidă, Liceul Tehnologic din Sebeș a învins în fața Liceului Tehnologic Silvic din Cîmpeni, reușind să câștige partida cu scorul de 3-1.

Pentru un loc în marea finală s-au luptat Colegiul Național „Avram Iancu” din Cîmpeni și Liceul Tehnologic din Sebeș.  Elevele din Cîmpeni au învins cu scorul de 8-0 și și-au asigurat un loc în faza zonală ce se va desfășura la Târgu Mureș, la sfârșitul lunii aprilie.

Dar iată rezultatele complete ale fazei județene de fotbal în sală, destinat fetelor:

Liceul Tehnologic ,,Ştefan Manciulea” Blaj – Colegiul Naţional ,,Avram Iancu” Cîmpeni 1-8 (Suciu/Selagea 3, Bumb 2, Todea 2, Pătrușel)

Liceul Tehnologic Sebeş – Liceul Tehnologic Silvic Cîmpeni 3-1 (Săvăcaru 2, Ciortan/ Joldiș)

În finale rezultatele au fost următoarele:

Finala mică: Liceul Tehnologic ,,Ştefan Manciulea” Blaj – Liceul Tehnologic Silvic Cîmpeni 1-3 (Joldiș 2, Nicoară/ Brăsan)

Finala mare:  Colegiul Naţional ,,Avram Iancu” Cîmpeni – Liceul Tehnologic Sebeș 6-0 (Selagea 2, Bumb 2, Pătrușel, Pleșa)

Clasamentul grupei de fete: 

1. Colegiul Naţional ,,Avram Iancu” Cîmpeni

2. Liceul Tehnologic Sebeş

3. Liceul Tehnologic Silvic Cîmpeni

4. Liceul Tehnologic ,,Ştefan Manciulea” Blaj

Marți va începe ultima fază a competiției de băieți, un program ce se va întinde pe trei zile: 19, 21 și 26 martie. Colegiul Național „Avram Iancu” din Cîmpeni (fete) va merge împreună cu câștigătorii  grupei de băieți.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate