LPS Alba Iulia s-a întors neînvinsă de la Sighișoara, unde a întâlnit gruparea CNE Național Sighișoara, într-o partidă de handbal contând pentru Juniori I. Rezultatul final, 32-32, l-a mulțumit pe antrenorul albaiulienilor, Mircea Oprea.

Trupa pregătită de Mircea Oprea a reușit să obțină o remiză în compania Sighișoarei, grupare aflată pe  locul șase în campionatul de handbal dedicat Juniorilor I.

 ” Rezultatul este unul bun, deoarece am avut nişte băieţi bolnavi de pneumonie (printre titularii de drept), abia am reuşit să strâng 12 jucători pentru această întâlnire, dar în prealabil mă bucură rezultatul, dat fiind faptul că acei delegaţi care ne-au arbitrat erau localnici. E bine ca avem o săptămână liberă, sper să pot recupera jucătorii bolnavi până la ora jocului cu CSS Făgăraş, deoarece mai avem nevoie de un sigur punct din patru, pentru a ne califica la turneul semifinal”, a declarat Mircea Oprea, antrenor LPS Alba Iulia.

Principalul marcator în partida de la Sighișoara a fost Radu Voina, cu 17 reușite. În urma egalului de miercuri, LPS Alba Iulia se află pe locul patru, cu 14 puncte acumulate.

În următoarea etapă, echipa condusă de Mircea Oprea va întâlni pe teren propriu liderul, CSS Făgăraş, pe data de 10 martie în Sala Polivalentă din Alba Iulia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate