Mijlocașul echipei FC Bihor Oradea, albaiulianul Ciprian Selagea va avea parte, sâmbătă, de un duel cu adevărat special.  Fotbalistul își va întâlni fosta echipă, într-un meci ce va conta pentru etapa secundă a Ligii a II-a.

Transferat în această vară la Dinamo București de FC Bihor, mijlocașul Ciprian Selagea a fost împrumutat până în iarnă, la gruparea orădeană.

„E un meci special pentru mine, e normal să-mi doresc victoria, pentru că eu joc pentru FC Bihor Oradea. Îmi doresc nespus de mult să câștigăm. Chiar dacă Unirea are probleme, noi trebuie să fim atenți și să tratăm meciul cu seriozitate maximă. Nu am nici o revanșă de luat, sunt prieten cu toată lumea de la Alba Iulia”, a declarat Ciprian Selagea, mijlocaș FC Bihor Oradea.

Fotbalistul nu s-a arătat indiferent faţă de ce se petrece pe „Cetate” în aceste momente. Selagea este la curent cu faptul că echipa lui Gherman se confruntă cu mari probleme financiare. Mijlocașul s-a arătat dezamăgit de soarta clubului care l-a lansat în fotbalul mare.

„Îmi pare nespus de rău că Unirea a ajuns așa. E echipa care a lansat în fotbalul românesc atâția jucători, cum e Gicu Grozav, Florin Ilie, Dinu Moldovan, Nicușor Stanciu, Călin Cristea, Răzvan Dâlbea, Mihai Mincă, Andrei Zăgrean, Fabian Himcinschi, Alexandru Giurgiu și lista poate continua. Acum, la echipă mai sunt tineri talentați, este mare păcat. Mă doare nespus de mult când văd că o echipă care a dat atât de mult pentru fotbalul românesc… E cert că Unirea se scufundă”, a mai punctat Selagea.

În acest sezon, FC Bihor Oradea și-a fixat obiecitvul  principal promovarea în Liga I.

 

 

Comentarii

  1. jean spune:

    dacă lua Unirea ceva bani şi pentru tine…nu era acum aşa.dar tu ai plecat cu coada-ntre picioare şi ai ajuns…unde !?!?!? ar trebui să-ţi fie ruşine şi să numai dai interviuri că-ţi pare rău de Unirea. ţie şi „marelui” Dîlbea! ! oricum la Unirea nu mai călcaţi voi în veac şi pururi amin ! !

    Hai Unirea Alba ! !

 
 

Publicitate

Publicitate