DSC03831MIHAI MANEA (antrenor Mureşul Vinţu de Jos): “Începem campionatul cu un meci foarte greu şi anume cel de pe teren propriu cu Şurianu Sebeş.

Patru echipe bune pentru acest eşalon, noi, Performanţa, Olimpia şi Sebeşul, se vor bate pentru a câştiga acest campionat şi eu sper ca toate partidele să se joace doar pe teren iar la final noi să fim cei care vom reprezenta judeţul la barajul pentru accederea în Liga a III-a.

Am transferat exact acolo unde am avut nevoie, sunt mulţumit de lot şi trebuie să ne jucăm şansa. Este adevărat că traversăm o perioadă mai dificilă iar doi dintre oamenii care au fost mereu alături de noi trec prin momente mai grele, dar nu dezarmăm şi ne dorim să învingem în fiecare joc în parte.

În primul rând pentru suporteri pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare la meciuri iar primul va avea loc chiar sâmbătă, 7 martie de la ora 16.00, acasă cu Sebeşul”.

TRAIAN RUSU (primar Ighiu): “Avem patru obiective pentru acest sezon. Câştigarea campionatului şi accederea în Liga a III-a atât la seniori, câştigarea campionatului şi la juniori, câştigarea fazei judeţene a Cupei României precum şi a Supercupei AJF Alba la nivelul echipei de seniori.

Am mai participat la două baraje pentru accederea în cel de-al treilea eşalon, ambele le-am pierdut din păcate, iar acum sper ca cel de-al treilea baraj să fie unul cu noroc pentru Performanţa Ighiu”

NICU SASU (oficial Olimpia Aiud): “Cred că deşi am pierdut patru jucători de calibru pentru acest eşalon, Ov. Oniga şi P. Muntean la Vinţu respectiv Vaidasigan şi Antonescu la Ighiu, Olimpia va reuşi un retur în care va pune probleme oricărui adversar.

Asta indiferent de faptul că primii trei oponenţi se numesc Performanţa Ighiu, Mureşul Vinţu de Jos sau Şurianu Sebeş, adică tocmai formaţiile care se află pe primele poziţii în clasament. Am adus jucători tineri la echipă şi acest lucru o să se vadă la partidele pe care echipa le va disputa în acest retur”.

DORU OANCEA (antrenor Şurianu Sebeş): “Echipă este mai tânără decât în tur şi cu toate că Vinţu şi Ighiu au prima şansă în ceea ce priveşte terminarea campionatului pe prima poziţie, avem şapte respectiv cinci puncte de recuperat, o să vedeţi în retur o echipă a Sebeşului care va juca toate partidele doar cu gândul la victorie.

Noi ne dorim să formăm o echipă tare la Sebeş, o formaţie care, dacă nu promovăm în acest sezon, să reprezinte o <nucă tare> şi în viitoarea ediţie de campionat iar proiectul în care ne-am angrenat să poată continua.

Însă, repet, chiar dacă avem, cel puţin teoretic, sansa a treia pentru a reprezenta judeţul Alba la baraj, noi nu ne vom da la o parte şi vom juca în fiecare meci doar pentru a câştiga cele trei puncte puse în joc”. (Dan UDREA)

 
 
 

Publicitate

Publicitate